Undgå indbrud når du er ude at rejse, med disse råd.

Indbrud er noget af det værste du kan blive udsat for. Følelsen af, at der har været fremmede folk inde og rode i dine personlige genstande, er en meget grim følelse der kan følge folk længe. Derfor er det en rigtig god ide at beskytte sig så meget mod indbrud som muligt – især når man er ude at rejse.


Undersøgelser har vist at, hver femte indbrud sker mens man er væk i længere tid. Det er hovedsagligt når man er på ferie og rejst væk, at disse indbrud sker.
Derfor er det en god ide at tage lidt forskellige forholdsregler, hvis man skal ud at rejse. Herunder har vi samlet nogle af de ting, vi mener man kan gøre for at gøre chancerne for et indbrud mindre når man er ude at rejse.

Hold dig fra at ligge billeder på facebook.

Det er en klassiker, at man skal ligge et lækkert feriebillede op på facebook af sig selv og familien ved den lækre pool. Men det er i mange tilfælde en rigtig dårlig ide, da tyvene også kan følge med på sådanne sociale medier. Derfor er det en god ide at vente med at poste feriebillederne, til når man kommer hjem – så man ikke giver tyvene der kigger med på facebook gode ideer.

Solfilm

Man kan, især hvis man bor i byen hvor mange mennesker går forbi, sætte sikkerhedsfilm med eller uden solfilm på vinduerne, så ens ejendele ikke er til offentligt skue. På den måde bliver det også sværere at se om der rent faktisk er nogen hjemme.
Solfilm kan derfor bruges til mere end blot at beskytte med solen om sommeren, selvom det naturligvis også er en bonus. Solfilm bliver især brugt af virksomheder, hvor indbrud naturligvis også gerne undgås, men det kan også bruges af private.

get-in-1253620-640x480
Overvågning og alarmer

Det hjælper naturligvis altid at have god sikkerhed i hjemmet. Hvis man vil gå hele vejen er tyverialarmer og overvågning 2 gode bud på, hvad man kan sætte op hvis man gerne vil undgå indbrud. Det er selvfølgelig en lidt dyrere løsning, men gør også at man følger sig noget mere sikker.

Hvis du ikke kun er på en korte rejse, men derimod er væk hjemmefra i længere tid, så husk at det er vigtigt få de af dine ting, som ikke tåler så meget fugt, opbevaret et tørt sted. Et sted der også er tørt om vinteren og efteråret. En vigtig ting at huske er desuden at man skal pakke ting ned i ordentlig emballage, hvis de kommer til at stå et sted der måske ikke lige er helt 100% tørt, hele tiden – det er de fleste loft- kælder og garage-rum f.eks. ikke. Du behøves ikke noget dyrt emballage, lidt, billigt har også sin ret og kan gøre en stor forskel. Se f.eks. et rigtig fint udvalg af billigt emballage hos albeemballage.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *