par på vandretur

Hvad gør du, hvis der sker et uheld på din friluftstur?

Der er i dag rigtig mange mennesker, der ynder at nyde naturen. Det betyder, at der er flere, der pakker der praktiske tøj og tager en rygsæk på ryggen og vandrer ud i nogle af de mest ufremkommelige steder, som der findes i landet. Andre vælger at gøre det lige mere ekstremt og rejser ud for at bestige bjerge, og hvad der ellers er at byde på i naturen. Det betyder, at det vigtigste for dem er at føle naturen, at sidde om et bål og få varmen og blot nyde den ro og den stilhed, som de konstant er omringet af, mens de står og spejder ud over en spejlblank sø.

par på vandretur

Man skal have styr på sin egen sikkerhed

Når man er ude i naturen, er man dog ofte langt væk fra andre mennesker og folk, der kan stå til rådighed, hvis man har behov for det. Og i ny og næ kan det endda være, at man er draget ud i verden på egen hånd. Derfor handler det om at forberede sig godt, før man tager på en friluftstur, og det er, hvad enten man skal ud og vandre, sejle i kano eller bestige et bjerg. Der er således en del, der går forud for en sådan tur, og det er bestemt ikke nogen undtagelse, når det kommer til ens egen sikkerhed.

Det er let at komme til skade i naturen

Når man er på egen hånd, kan man nemlig risikere at komme til skade. Og når man skal leve en smule primitivt og af de ressourcer, som naturen giver en, er der endnu større chance for, at der kan ske et uheld. Måske vrider man op, fordi man færdes i ujævnt terræn, måske brænder man sig, når man forsøger at få mere liv i sit bål, eller måske skærer man sig, mens man prøver at forberede den fisk, som man skal have at spise. Der er et utal af skader, som man kan blive udsat for. Og det er netop derfor, at det er en god ide at sørge for at have en IFAK (Individual First Aid Kid) & Medic med sig. Den kan købes her.

Sørg for at have førstehjælp inden for rækkevidde

IFAK (Individual First Aid Kid) & Medic sørger for, at man altid har noget førstehjælp inden for sin rækkevidde, når man er på tur. Denne indeholder således alt fra plastre til bandager samt mere livsreddende materialer, der blandt andet gør dig i stand til at stoppe blødninger og større sår med det rette udstyr. Produktet henvender sig primært inden for militæret og forsvaret, men er man et friluftsmenneske, er den også yderst relevant i det civile liv.

Du kan indrette din IFAK til dine formål

IFAK (Individual First Aid Kid) & Medic gør det desuden muligt for dig at tilpasse de forskellige rum efter specielle specifikationer og krav, således den stemmer overens med den operatør, der skal have den med sig.