storby ferie

Giv kæresten en ferie i gaven

Gaver til kæresten skal gerne være betydningsfulde og mindeværdige. Til en særlig anledning eller på en årsdag kan du forære ham en ferie i gave og med sikkerhed give ham en oplevelse, som vil bringe glæde i lang tid.

Du har masser af kreative muligheder for at sammensætte den ferie, som passer til jer og din kærestes smag for oplevelser og kvalitetstid. Du kan give den perfekte ferie til både kæresten med kærlighed til naturen og kæresten med hang til wellness.

Gaver til kæresten til ferie i naturen

Mange mænd nyder udendørslivet og holder af naturen i dens mange former og udgaver. En gave til en ferie behøver langt fra være forbundet med store udgifter på feriekontoen. Du kan skabe den perfekte ferie for dig selv og kæresten ved at forære ham det udstyr, som I har brug for i forbindelse med en ferie i naturen.

En ferie i naturen byder på ro, kvalitetstid, hyggelige stunder ved bålet og masser af uforglemmelige minder med at se på stjernerne om aftenen og natten.

Her kan du finde udstyr, som matcher den type naturferie, du ønsker at sammensætte til din kæreste.

Hvis det er første gang, I skal på ferie i naturen, skal du sørge for at have styr på det basale udstyr i form af telt og sovepose. Dette giver jer fleksible overnatningsmuligheder udenfor, hvor I selv kan bestemme, hvor I vil tilbringe jeres ferie. Hvis din kæreste allerede har udstyr, kan du give ham gaver i form af uundværligt tilbehør og redskaber til ferien i naturen.

Foruden det basale udstyr skal du overveje gaver til kæresten        såsom surival-kit med udstyr og hjælpemidler (herunder plaster og myggespray).

Gaver til kæresten til wellnessferie

Wellness er den perfekte type af feriegave til kæresten, som holder af luksus, selvforkælelse og afslappende rammer. Dette giver jer begge et tiltrængt afbræk fra hverdagen og dens mange forpligtelser og gøremål, og det kan blive den perfekte anledning til at skabe minder for livet og blive nyforelskede igen. Her kan I slappe af samme og nyde hinandens selskab, mens I nyder massage og spaoplevelser.

Du har forskellige muligheder, når det kommer til at give den bedste feriegave til din kæreste.

Når du ønsker, at I skal på wellness ferie sammen, skal du først og fremmest afgøre, hvor lang tid I skal være afsted. Denne type gave fungerer som et gavekort og en oplevelsesgave, hvor du på forhånd har valgt typen af oplevelse samt omfanget af tid. Om du er til 1 eller 2 overnatninger, er op til dig. Den store fordel ved denne type af gave til kæresten er, at I sammen kan vælge lokalitet for jeres fælles ferie, ligesom I sammen kan finde tidspunktet for, hvornår den skal finde sted.

Når du giver en ferie i gave, er det vigtigt, at du sammen med din kæreste kan vælge det præcise tidspunkt for ferien. Med et gavekort til en wellnessferie kan I være sammen om at planlægge den ferie, som med sikkerhed vil blive en uforglemmelig gave.