Surfing i Hawaii

Hjemvendt fra Hawaii – Hold en Hawaii temafest

Har du lige været på idylliske og fantastiske Hawaii og er blevet helt grebet af den eksotiske Hawaii stil, så inviter dine venner til en Hawaii temafest og vis dem, hvad det eksotiske Hawaii tema kan gøre for enhvers humør.

Når du holder en temafest i Hawaii stil kan du være sikker på, at alle dine gæster kommer i godt humør. Temaet inviterer nemlig til sol, blomster, varme og hede dansetrin. Med de klassiske Hawaii kendetegn, som du med garanti er blevet helt forelsket i under din ferie i østaten Hawaii, kan du sprede liv og glade dage over din velkommen-hjem-fest, og forlænge feriestemningen en smule.

Byd velkommen med blomsterkranse

Før du tog til Hawaii, er du helt sikkert stødt på film og klassiske videoklip af glade turister, der bliver modtaget på Hawaii med blomsterkranse og store smil. Om du selv oplevede dette eller du tog den lidt mere fredelig vej ind i Amerikas delstat nr. 50, så byd alle dine gæster velkommen til din Hawaii temafest med disse blomsterkranse og lad som om, at de nu træder ind på Big Island, Maui eller Oahu.

Førstehåndsindtrykket er nemlig et af de vigtigste step, når du skal introducere en temafest. Derudover vil de her blomsterkranse figurere hele eftermiddagen eller aftenen som det måske bærende element i udklædningerne, som alle tager del i.

Udover at dele blomsterkranse ud, kan det være en god idé at have indkøbt forskellige hatte og andet tilbehør. Typisk ville farverige stråhatte evt. med blomster sat på være perfekte til din Hawaii temafest.

Pynt op med palmer og masser blomster

Når man holder en temafest, er det vigtigt, at man får pyntet godt op, så dine gæster kommer i den helt rette stemning, når de ankommer. Du har helt sikkert fået dine egne ideer om, hvordan du vil pynte op i Hawaii stil over de seneste uger, som du har tilbragt på de forskellige Hawaiianske øer. Måske du endda har købt pynt og gadgets med hjem fra Hawaii. I så fald skal det ægte Hawaii pynt selvfølgelig spille en fremtræden rolle.

Det mest fremtrædende element i din udsmykning af din egen lille Hawaii oase vil typisk være blomster. Masser blomsterkranse og blomster i alle farver og varianter vil være perfekte til at skabe en stemning af Hawaii. Derudover vil palmer være en nødvendighed, hvis du ville skabe en ægte bounty-ø. Oppustelige palmer er perfekte hertil. De kan både hænges op på vægge eller placeres rundt omkring på gulvet.

Andre gode tips til pynt kunne være eksotiske sugerør eller andet pynt til de kolde drinks.

Hawaii skjorter og farverige skørter

For at fuldende den perfekte temafest skal udklædningen selvfølgelig også sidde lige i skabet. Til din Hawaii temafest er Hawaii skjorter indlysende et must. Du har sikkert set utallige forskellige varianter på Hawaii selv, og du har måske købt en eller flere med hjem. For pigerne vil det være oplagt med farverige skørter, der med garanti vil bringe tankerne direkte til dejlige minder fra Hawaii.