Pak bilen til ferien med børn

Bilferie kan være noget af de hyggeligste, mest spændende og er en måde, at se steder, som du måske kun har set på billeder. Glæden ved sådanne eventyr hjælper dig med at opdage ting om dig selv, som du aldrig har indset fra dit hjem. Hvem ved – måske opdager du noget nyt om dig selv på din rejse? Vi ved alle, at en rejse for at pleje dit sind og at bruge tid med familien, er noget som vi skal forkæle os med fra tid til anden.

Læs videre og find ud af hvordan du pakker bilen, sådan at du får mest ud af din ferie.

Ting til børnene

En ting, som du skal huske er, at det kun bliver en fuld ud fantastisk ferie, hvis dine børn også er glade. Pak bilen med alt det praktiske selvfølgelig, men husk også ting, som et badebassin til børnene eller en rygsæk med sjove ting, som de kan have med rundt. Et badebassin er en super god ide, specielt hvis I skal rejse til mere end et feriested. Du kan sikre dig, at de har et badebassin og dermed et sted at bade, som altid er et kæmpe hit. En rygsæk er en god ide, hvis I skal meget ud. Hvis I skal ud at gå tur eller ud og se en populær turistattraktion, er det vigtigt, at der altid er en rygsæk til børnene, som de kan have alle de vigtige ting i. Nogle af de ting, som de kan have i en rygsæk, inkluderer nogle snacks, legetøj eller en tegnebog.

Det praktiske

Du skal huske at pakke til der, hvor I skal hen. Det definerer nemlig, hvilken slags ting og tøj I skal have med. Hvis I skal på strandferie, så husk badetøj, let tøj og solcreme. Et badebassin er som sagt også en god ide, da et badebassin nemt kan passe ind i bilen. Hvis I skal på skiferie, så husk handsker, huer og varme jakker. Her skal du også huske en rygsæk. Hvis det er en bilferie, som I skal ud på, er det essentielt, at I også har steder at sove hen ad vejen. F.eks. kan Danmark til Italien godt blive en lang tur, hvis I ikke stopper for at sove mindst to gange. Det bliver en dårlig start på ferien, da alle er trætte.

Husk det positive

Det bedste ved en bilferie er, at I kan bruge meget tid sammen som familie, både i bilen og på ferien. Det kan også godt blive svært for mange, specielt med mere en et barn, da det ikke er unormalt, at søskende skændes. Husk at lytte til hvad de siger, der går dem på i øjeblikket og løs situationen hurtigt, så I kan forsætte med at have en hyggelig bilferie, som bliver husket med minder af sjov, badning i badebassiner og god musik på vejen derned. Hvis det ikke kan blive løst med det samme, så tag en pause eller distraher dem med noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *