storkespringvandet

3 beauty-ting du kan få i København

Din selvtillid har stor indflydelse på din fremtoning og din psykiske trivsel. En stor del af din selvtillid er påvirket af, hvordan du har i dig selv. Fysisk skønhed er en personlig sag. Mænd og kvinder kan have vidt forskellige behov, når det kommer til forskønnelse og selvforkælelse.

I København får du de bedste muligheder for at lade dine skønhedsdrømme gå i opfyldelse. Herunder kan du læse mere om 3 skønhedsbehandlinger, du kan modtage i den danske hovedstad.

#1: Tandregulering

Det er langt fra os alle, der er beriget med lige og ensartede tænder fra naturens side. Skæve tænder kan medføre skævt bid og smerter i kæberne. Du behøver ikke at skulle bære bøjle på tænderne i over- og undermunden, når du vil have det eftertragtede “Hollywood-smil”.

I dag kan du bruge en speciallavet og aftalelig skinne på tænderne, der har til formål nænsomt og gradvist at rettet tandstillingen ind til at blive lige. I princippet kan alle og enhver kan få behandling med Invisalign i København. Behandlingen er tiltænkt dig, der har skæve tænder i enten over- eller undermund.

Behandlingsformen er blevet populær som følge af det milde indgreb med en skinne, der kun skal tages ud, når du spiser eller drikker varme drikke. Skinnen er gennemsigtig, så du ikke skal spekulere på at tiltrække opmærksomhed, mens behandlingen står på.

2#: Hudbehandling

Det siges, at vores hud fortæller om livsstil og psykisk trivsel. Har du været igennem en hård eller presset periode i livet, kender du alt til, at huden kan blive mat, og den hurtigere udsættes for angreb af bakterier. Ser du træt ud, kan andre mennesker vurdere dig ældre, end du reelt er. Og du vil være mindre tilfreds med dit udseende.

En hudbehandling kan foregå enten i ansigtet eller på hele kroppen. Ansigtsbehandling er kilde til cellefornyelse og mere glød. Er det mere friskhed i kroppen med strammere hud, skal du overveje en kropsbehandling. Det kan være i form af peeling, massage, sauna eller behandling med infrarød varme.

Den danske hovedstad tilbyder en masse forskellige behandlinger til både mænd og kvinder, som giver dem dét look, der komplementerer deres personlighed og alder.

Før du vælger behandlingssted, er det en god idé at gøre dig tanker om, hvilke behov du har. Der kan være ønske om at kombinere flere typer af behandlinger, hvilket blandt andet vil være relevant for dig, som vil i gang med at give både krop og ansigt det skønneste udtryk.

Når det kommer til at opnå et mere ungdommeligt look, skal du være opmærksom på, at der vil være behov for gentagne behandlinger. Hudens kollagenproduktion minimeres med årene, hvilket gør vores hud mere slap og mindre elastisk. Behandling med massage og peeling er med til at øge produktionen af kollagen, så huden langsomt og naturligt strammes op.

3#: Hårpleje

For mange mennesker findes en stor del af identiteten i håret. Solens stråler gør vores hår tørt, og spaltede spidser kan få dit hår til at se træt og slidt ud. Vil du forkæle dig selv med én af de mest effektive beauty-behandlinger, skal du besøge en af de mage frisører i København. Hos den professionelle frisør kan du få skabt det personlige look med en frisure, der matcher dit image.

Du kan med fordel spørge specifikt efter behandling med en god hårkur, der kan pleje hvert et hårstrå i dybden. Det kan være sin sag selv at stå for hårbehandling, da det er vigtigt at vælge produkter, som er udviklet specielt til din hårtype.

En tur til frisøren er en god anledning til at koble af fra hverdagen og nyde at blive selvforkælet.