Bliv klar til ferien med en pakkeseddel

 

Den perfekte ferie kræver den perfekte pakkeliste. På den måde sikrer du dig, at du får alt med og ikke skal irritere dig over at have glemt noget på ferien.

Start derfor med at købe de rette kontorartikler – herunder en blok, gerne en med synlige linjer eller mulighed for indramning. Er man en familie, så skal hvert familiemedlem jo have sig egen pakkeseddel – også selvom det måske er mor der står med det overordnede overblik. Af andre kontorartikler er også en god kuglepen at foretrække, både til når sedlen skal skrives og til at have med på rejsen. Hos Justmore.dk finder du et stort udvalg af kontorartikler, både papirvarer såsom blokke samt naturligvis et væld af skriveredskaber og alt hvad du ellers måtte mangle på hjemmekontoret.

Sådan laver du den ideelle pakkeliste

 

Når man rejser på familieferie, måske typisk til varmere himmelstrøg i en uge eller 2, så stiller det store krav til pakkeindsatsen. Start derfor med at gennemgå dine kontorartikler og find en blok ,der egner sig som pakkeseddel.

Lav så en kolonne for hvert medlem af familien. Vurder hvor mange sæt tøj i hver især skal bruge på ferien. Er der mulighed for tøjvask der hvor I skal være? Hvilke anledninger skal I klæde på til? Husk på at kufferten ofte både skal kunne rumme badetøj, sportstøj, pænt tøj, let tøj til om dagen om varmere tøj til om aftenen når solen går væk og temperaturen daler. Tjek også op på om der er håndklæder og sendelinned på feriedestinationen, eller om I selv skal medbringe det. For at spare plads kan man med fordel købe ting som solcreme og shampoo på stedet, fremfor at medbringe det hjemmefra.

Vælg ét sæt behageligt tøj som man rejser ud og hjem i, noget der gør rejsen mere komfortabel. Pak håndbagagen hensigtsmæssigt med læsestof, legetøj og andet underholdning – det gør både rejsen sjovere og spare plads i kufferten.

Lad én person, typisk mor eller far, stå for at holde styr på pas, billetter, valuta etc. – det skulle gerne minimere risikoen for at noget bliver væk.

Når kufferten skal pakkes til en længere rejse

 

Hvis I bevæger jer ud på en længere rejse, en der kræver en mellemlanding undervejs, så skal der også tages højde for det når pakkesedlen skrives og kufferten efterfølgende pakkes.

Pak kufferten således, at kun dét I skal bruge på overnatningen undervejs ligger øverst. Det vil typisk være ting som toiletartikler, et sæt rent undertøj og nattøj. På den måde undgår I at rode hele kufferten igennem og skulle pakke sammen på ny.

Når rejsen kommer til en ende og det er tid til atter at pakke sammen, så kan man med fordel lave lidt rotation i kufferten. Det er nemlig rigtig smart at samle alt det beskidte tøj i en kuffert og det rene i en anden, det gør hele showet med vasketøjet meget lettere, når man atter er hjemme.