Tag på en fantastisk rundrejse i Sydøstasien og oplev Sri Lanka, Vietnam og Thailand

Savner du en oplevelse, som du altid vil kunne huske tilbage på med glæde, og har du brug for at berige dit liv med en oplevelse af de store? Så bør du overveje en rundrejse i det skønne Sydøstasien, hvor de spændende oplevelser står i kø. Du kan frit vælge og vrage mellem lærerige og interessante kulturtilbud, skønne og betagende natursteder og afslappende feriehygge på stranden i det gode vejr. Sagt med and andre ord er der masser af grunde til en rundrejse i Sydøstasiens spændende lande som Sri Lanka, Vietnam og Thailand, uanset om du er backpacker, børnefamilie eller pensionist.

Begiv dig ud i den betagende natur og mød det rige dyreliv i Sri Lanka

Selvom vi har masser af smukke og dejlige natursteder her i Danmark, er det bare en betagende og anderledes følelse, du får, når du begiver dig ud i uvante omgivelser i et helt andet klima. Blandt rejsende i Sri Lanka er det eksempelvis utroligt populært at besøge den store Yala Nationalpark, hvor du får en oplevelse udover det sædvanelige, og er du helt vild med dyr, så er en safaritur i det fantastisk landsskab et must. En rejse til Sri Lanka er rig på både kulturelle, afslappende og naturskønne aktiviteter, så det eneste du skal gøre er vælge lige nøjagtigt det, der fanger dig.

Udvid din horisont med en rejse til Vietnam og Thailand

De store kulturforskelle er fantastiske at opleve, og de ting du ser, når du begiver dig ud i landets hverdag, eller når du udforsker landenes historie, vil du have med dig altid. Vietnam er et land med Vietnam er et land med masser muligheder for den historieelskende, hvor fortællingerne om Vietnamkrigen giver et helt andet indtryk, når du er tilstede,  hvor det skete. Derudover er Vietnam et utroligt smukt land.

Os herhjemme har for alvor fået smag for Thailands tilbud hvor masser af danskere hvert eneste år rejser til landet for at nyde det gode vejr på et af de mange lækre hoteller. Du må desuden ikke snyde dig selv for at opleve landets specielle og smagfulde mad.

tempel

Planlæg din rejse med Lonely Planet. Det er altid en god ide at orientere sig i det australske forlag Lonely Planets rejsebøger eller hjemmeside, når du skal planlægge din næste rejse. Gennem dem får du nemlig masser af inspiration til både rejsemål og oplevelser, som skal prøves.

Derudover kan det betale sig at have styr på reglerne for håndbagage og hårprodukter, cremer og væsker – det er ikke særlig mange ml. man må have med sig ind i flyet. Skal man ud på en lang flyvetyr, f.eks. til Asien, kan det derfor godt betale sig at købe sig nogle skønheds- og hårprodukter i rejsestørrelse, så man kan holde sig forfrisket på den lange rejse – især hvis man skal mellemlande i et andet land og ens totale rejsetid dermed bliver endnu længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *