sommerskjorter

Modetips til valg af sommerskjorter på ferien for mænd

Vi er nu i en tid, hvor rejserne trækker ekstremt meget i folk. Hvad er også bedre end at stige ind i et fly i kolde, våde Danmark, og så stige ud igen til tropisk sommervejr, palme og lækre omgivelser? Der er dog lige nogle praktiske ting, som man bør have i tankerne. Et af dem er påklædningen. Tager man fra Danmark i kulde og stiger ud af flyet i varme, så er det en helt andet beklædning, man skal ud i, hvis man da ikke vil svede som en væddeløbshest på en galopbane.

Lad være med bare at tage det øverste i skabet

Mange mænd laver den klassiske med blot at tage den øverste skjorte i skabet og sætte sammen med de øverste par shorts i skabet. Det kan hurtigt komme til at se komisk og tosset ud. Det kan selvfølgelig være lige meget, hvis man bare går derhjemme den dag, men skal man ud blandt venner og andre mennesker, så kan det måske være en fin idé at tænke lidt over sammensætningen af tøjet.

Skab et stilfuldt og maskulint look med sommerskjorte til mænd

Når man er på ferie, så bliver der typisk taget rigtig mange billeder – som gerne ender på de sociale medier. Sørg derfor for at være på forkant med, hvordan du fremstår. Der er nogle, der godt kan lide at have kortærmede skjorter på. Vær dog opmærksom på, at de ofte sidder en lille smule kikset, hvis du sammenligner med de langærmede skjorter. Er der meget varmt, så vil et fint kompromis være at vælge en langærmet skjorte, hvor man brætter ærmerne op. Det ser fedt, maskulint og stilet ud.

Det er mere kvaliteten og tykkelsen på selve stoffet, der har indflydelse på, om man kan ånde godt i skjorten. Vælg derfor et godt mærke såsom Ralph Lauren, der designer skjorter til mænd i gode og lækre materialer.

Sommerskjorte til mænd med farver og mønstre

Tænk også over farven – ikke kun på selve skjorten, men også på underdelen. Der er flere huskeregler, der kan hjælpe en til sammensætning af skjorte og shorts, så det ikke kommer til at se kikset ud:

  • Tag aldrig en skjorte og shorts af præcis samme farve på
  • Vælger du noget med mønster, så sørg for at den modsatte del er ensfarvet

Hvis man eksempelvis tager en hvid sommerskjorte og et par hvide shorts på, så vil outfittet komme til at se kikset ud. Der skal være et eller andet, der fanger blikket og afbalancerer farverne. Det behøver ikke at være en mønstret skjorte til de ensfarvede shorts, blot den har en anden farve, der naturligvis skal komplimentere farven på shortsene.

Nogle bliver forskrækkede over en sommerskjorte til mænd med kraftige farver og mønstre på. Det behøver man nu ikke at blive. Så længe man sørger for at shortsene er ensfarvet og helst i en neutral farve, hvis der er mønster på skjorten, så kan det sagtens gå fint sammen. Kommer man anstigende i en neon grøn sommerskjorte til mænd, så skal man dog nok regne med, at man stikker lidt ud af mængden.