Rejs med C&C Travel til Sri Lanka

Med C&C Travel kan du rejse til Sri Lanka –  her vil du få en oplevelse du aldrig vil glemme, så længe du lever.  Som udtrykket ”At rejse er at leve”, vil du med en rejse til Sri Lanka for alvor mærke livet. Sri Lanka har en masse at byde på såsom dejlige strande, hyggelige byer, spændende kultur, eksotiske dyr og telandskaber i massevis. Med en rejse til Sri Lanka vil du ligeledes opleve en verden med historiske og kulturelle seværdigheder, som du sjældent finder i andre lande.

C&C Travel kan på blot en uge, arrangere en rejse der sikrer at du får det hele med. Heriblandt kan du opleve at bestige Løveklippen Sigiriya, hvor du kan opleve den et historisk oldgammelt kongepalads på toppen, Sri Lanka’s flotte landskab, besøge nationalparker med en masse eksotiske dyr og bade på nogle af verdens smukkeste strande. Sri Lanka er også kendt for deres ældgamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa, deres velbevarede grottetempelkompleks Dambulla, hvor der er mulighed for at opleve en 12 meter lang Buddha statue. Udover seværdighederne, er der også rig mulighed for lidt selvforkælse i form af en traditionel ayurveda massage.

Sri Lanka har to perioder med regn og disse er monsuner, der har indflydelse på vejret på rejsen. I stedet for at undersøge, hvilke perioder der er gode, er C&C Travel altid klar på at give dig det rigtige tidspunkt at rejse på.

Elefanter

Mange af gæster har oftest børn med og inden afrejse, spørger mange ind til hvordan det er at rejse til Sri Lanka med børn.

Sri Lanka er en perfekt rejsedestination at have sine børn med til – der er ikke langt mellem seværdighederne, de lokale venlige og meget glad for at hjælpe rejsende og børnene vil få en oplevelse de aldrig vil glemme.

Hvis du endnu ikke er overbevist om en rejse til Sri Lanka er det hele rigtige for dig, så læs mere om rejser til Sir Lanka på C&C Travels hjemmeside.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *