Tag på udflugter med dit barn med hjælp fra LittleFrog

Som forælder til et lille barn er der mange fantastiske ting i vente. At møde og lære sit nye barn at kende er en kilde til uendelig glæde og uendelig kærlighed. De fleste forældre oplever hurtigt, at deres prioriteringer lynhurtigt ændrer sig.

Hvor de før elskede at komme ud og være sociale hele tiden, er de nu langt mere interesserede i samværet med barnet og med den nære familie. Dette mærker mange især i starten, hvor forældreskabet endnu er helt nyt. Men hen ad vejen vender lysten til at skue ud og opleve ting tilbage.

Det er svært at komme ud med et lille barn

Særligt i barselsperioden kan det for mange forældre være enormt frustrerende, at det skal være så besværligt at komme ud og bevæge sig væk fra hjemmet med det lille barn. Det er især besværligt, fordi det kræver en masse udstyr og bøvl.

Derfor vælger mange forældre at kapitulere og simpelthen at blive hjemme. De tager måske ned på en nærliggende café og mødes med vennerne eller går en tur i parken, men det bliver sjældent til mere end det. Men faktisk kan et ganske simpelt stykke udstyr gøre alle frustrationerne til skamme.

Om LittleFrog

Det er måske ikke alle, der lige har hørt om produktet LittleFrog før. Men er man forælder til et spædbarn, så bør man helt sikkert kende til det. LittleFrog er nemlig et produkt, der på en meget simpel og praktisk måde løser mange af de problemer, man som spædbarnsforælder kan opleve.

LittleFrog er en slynge, helt simpelt designet i komfortabelt stof, der bindes, så både forælder og baby er tilpasse. Med LittleFrog kan man både skabe gavnende kropskontakt med babyen, men også nemt have babyen med sig rundt omkring, mens man har hænderne fri.

Både ude og inde

Men, vil nogle forældre argumentere for, vi bruger allerede slynger og vikler, og de fungerer fint. Men de kan kun bruges inden for i vores hjem – uden for i vind og vejr fungerer det ikke. Men netop problemet med at beskytte og skærme barnet mod dårligt vejr har LittleFrog også taget højde for.

Udover selve slyngen, som man kan placere foran eller på ryggen, kan man nemlig tilkøbe smarte covers. Her kan man både få et cover i fleece, men også et regnslag. Disse kan placeres hen over den viklede baby, der på den måde har det varmt og trygt.

LittleFrog med på rejsen

Når man som forælder har oplevet, hvor smart LittleFrog er, så vil man nok gradvist få mere mod på at tage på længere ture med sit barn. Med LittleFrog er det endda muligt at tage på en længere rejse, være turist og vandre rundt i fremmede byer – alt sammen med barnet trygt og sikkert mod kroppen.

Det fede ved LittleFrog i denne sammenhæng er, at produktet ikke fylder særlig meget. Det smarte stof kan pakkes samme og ned i en kuffert, uden at det tager al pladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *